Pse me ne?

Lezha Academic Center eshte nje shkolle me staff mesues amerikane ku mesimi behet ne Englsh. Stafi yne eshte shume i kualifikuar dhe ...

Prinderit

Prinderit thone qe jane shume mirenjohes per shkollen sepse ata e dine qe kur femijet e tyre jane me ne ata jane te sigurt dhe jane duke mesuar. Duke konsideruar arritjet e te diplomuareve te LAC, prinderit thone qe jane me se te lumtur per pervojen jete-ndryshuese te femijeve te tyre.

Staff

The staff at Lezha Academic Center highly values each students and strives to make everyone into well-rounded, confident, and successful individuals...

Prinderit

Prinderit thone qe jane shume mirenjohes per shkollen sepse ata e dine qe kur femijet e tyre jane me ne ata jane te sigurt dhe jane duke mesuar. Duke konsideruar arritjet e te diplomuareve te LAC, prinderit thone qe jane me se te lumtur per pervojen jete-ndryshuese te femijeve te tyre.

REGJISTRIME

  • Shkarko formularet dhe dokumente qe nevojiten per regjisrimin ne Lezha Academic Center. Format PDF dhe Word...
    Kliko per me shume

KONTAKT

Email:LezhaAcademicCenter@gmail.com
Telefon - Recepsioni: 0215 21297
Cel Drejtori: 069 20 65 940
Adresa:
Lezha Academic Center
Lezhe, Albania